BRANNMANN PAKKE899,00 kr
399,00 kr
199,00 kr


899,00 kr

1 497,00 kr

En pakke med det populære brannmann kolleksjonen til Navigare. Pakken består av Regnsett m/fleece , fleecesett og votter. 

For å velge størrelse se alternativ under produktbilde

INFORMASJON

Det populære brannmann regnsettet er endelig på lager. Regnsettet er fóret med fleece så du kan bruke den kule uniformen hele året- fleecefóret stopper et stykke før beinlengde og armlengde så man unngår at vannet trekker opp i fóret. Regnsettet er mykt , komfortabelt og passer perfekt til våte kalde dager. Selvfølgelig med masse reflekser og stropper under bena. 

Fleecesettet er laget i en tykk fleecekvalitet , som kan benyttes som ett underlag under regnsettet eller som et inneplagg. Fleecen er ekstremt slitesterk og er laget med i en anti-peeling kvalitet . Fordelene med å ha separat fleece under regnsettet er at fleecen er hurtigtørkende dersom barnet skulle være uheldig å bli våt.  Designet er laget med inspirasjon fra den Norske brannmanniuniformen. Vi har ikke bare fokusert på design, men også brukervennlighet. Fleecen er konstruert slik at barnet har god ventilasjon, og kan leke uten hindringer .

Navigare brannmann regnvott er fôret med fleece og er en vann- og vindtett regnvott med reflekser. Votten kan tilpasses barnets hånd med trykknapper i vottens øvre kant. Regnvotten matcher brannmann fleece og regnsett. 


-Vannsøyle: 10 000 mm.
-PVC-fri.
-Vind- og vanntett.
-Fôret innside.

Opp