Salgs- og leveringsvilkår

Generelt.

Disse salgsbetingelsene gjelder for alt salg av varer fra Navigare Sport AS til forbrukere. Salgsvilkår og annen informasjon er tilgjengelig på norsk. Vilkår nummerert fortløpende gjennom endringer. For å handle på Navigare Sport AS må kunden være over 18 år. Vi leverer kun til kunder i Norge.

1. Partene Selger:

Navigare Sport AS

Org.Nummer: NO 976 206 088

Postadresse Totlandsveien 2 , 5224 Nesttun

Navigare Sport AS er heretter referert til som "vi" eller "oss". Kjøper: den personen som har uttalt at kjøpsordre og omtales heretter som "du", "deg", "din" eller "din". "

Opplysninger gitt i nettbutikken

2. VI strebrer med  å gi våre kunder så korrekt informasjon om våre produkter som mulig. Vi tar imidlertid forbehold om at skrive / trykkfeil kan forekomme, noe som kan bety at vi ikke kan levere i henhold til informasjonen som er tilgjengelig i vår nettbutikk, markedsføring eller på annen måte. Vi forbeholder oss retten til å kansellere din bestilling eller del av denne, dersom produktet er utsolgt. Ved skje du vil bli varslet om dette, sammen med informasjon om hva vi kan tilby i stedet. Du vil få muligheten til å akseptere vårt nye tilbud med de endringer vi angir i forhold til din bestilling, eller kansellere bestillingen. "

Priser

3.  Alle priser er inkludert merverdiavgift og eventuelle miljøavgifter . Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før bestilling og inkludere alle kostnader forbundet med kjøpet, som utgifter til porto, frakt, emballasje, etc.

Betaling 

4. VI tilbyr fire forskjellige betaling på: Klarna faktura visa , vipps,  kredittkort. Vi kan garantere at uansett hvilken betalingsmåte du velger er trygt å handle med Navigare Sport AS.

Hvis du velger å betale med kredittkort du kan bruke de fleste kort med debetkort symboler MasterCard og Visa. Kredittkortinformasjon overføres i kryptert form. Koding teknikk har en høy sikkerhetsstandard. Derfor er det trygt å betale med kredittkort Navigare sport AS.

Frakt og Levering 

5. Normal leveringstid er mellom 2-6 virkedager, med mindre annet er oppgitt. Vi leverer alle våre bestillinger Posten / bringe at oppdateringspakken, mini pakke, på døren eller brev. Når pakken din har kommet frem til leveringsstedet, vil du motta en melding via SMS. Vi gratis frakt på alle bestillinger over 800kr ellers det fast frakt på $ 79, - med mindre annet er oppgitt.

Vi har risikoen for produktene inntil de overtas av deg, at når du har mottatt produktene i din besittelse. Dersom leveringen av varer blir forsinket, vil vi informere deg så snart vi har kunnskap om det, sammen med informasjon om når levering kan skje, eller om produktet (ene) er utsolgt. Avhengig av type produkt og lengden på forsinkelsen du kan under omstendighetene holde kjøpesummen tilbake, kreve levering, kreve erstatning eller heve avtalen.

6. Undersøkelse av produktene etter at du har mottatt produktene, bør du, så snart du har mulighet, sjekk om leveransen er i samsvar med ordrebekreftelsen, om varene er blitt skadet under transporten, eller om eventuelle feil eller mangler. Ved manglende eller feil ta kontakt med oss om kort tid.

Klager og Garanti

7.  Dersom varene er levert i fra Navigare sport AS har feil eller mangler, må du umiddelbart etter at problemet ble oppdaget, ta kontakt med Navigare sport AS benedicte@navigaresport.no. Avhengig av forholdene, kan Kunden ha rett til et nytt element, reparasjon, erstatning eller heving av kjøpet. Garantien kan gå tapt dersom Kunden initierer reparasjon uten eller i strid med henvisning fra Navigare Sport AS. Den endelige reklamasjonsfristen er 14 dager fra varen ble levert.

Angrerett

8. Loven gir deg rett til å angre kjøpet. Angre Retten forutsetter at du innen 14 dager etter at du mottar leveransen, gir oss melding om det (angrefrist). Varer må returneres i samme stand som de ble mottatt. Når riktig gjennomført retur (iht. Angrefrist lov) tilbakebetalingspliktige arbeider full pris til kjøperen. Angrerettsskjema er vedlagt i ordrebekreftelsen som sendes pr. e-post.

Et element som er returnert på grunn av bruk av tilbaketrekking skal selges som ny. I praksis betyr dette at det må returneres i samme stand som da du mottok produktet, og slik du forventer et nytt produkt som skal leveres. Der dette ikke er overholdt, vil varene som blir returnert bli returnert til avsender. Vi anbefaler at du sender din retur sporing.

Returkostnadene bæres av forbrukeren  ( 79 kr i avgift trekkes ifra kreditering) med mindre selgeren har misligholdt avtalen eller selgeren i henhold til kontrakten har levert en erstatning element, fordi den bestilte varen ikke var tilgjengelig. Returnert til

 Totlandsveien 2 , 5224 Nesttun

Har du  faktura fra Klarna bør sende en e-post til: info@klarna.no og be om en utsettelse på grunn av avkastning, slik som å unngå purregebyr. Vi vil kreditere varen innen 7 dager fra vi mottar returen.

Uavhentede leveranser
9. Dersom en pakke ikke blir hentet innen fristen og tilbakesendes til NAVIGARE SPORT AS, forbeholder vi oss retten til å belaste kunden for kostnaden dvs. retur- og ekspedisjonskostnader, totalt kr. 149,- Godskriving av netto faktura for returkostnad blir utført senest 5 dager etter at vi har mottatt pakken i retur.

Uavhentede pakker som kunde ønsker på nytt.

10. Dersom de som kunde ønsker varen må du legge inn ny bestilling på våre nettsider.Salgs Pant 

11.Vi har salgspant i de leverte produkter inntil kjøpesummen, inkludert renter og omkostninger, er betalt i sin helhet.12. Tvister Partene skal forsøke å løse eventuelle tvister i minnelighet. Hvis dette ikke lykkes, kan du bringe saken inn til Forbrukerrådet i nærheten av der du bor. Alle tvister skal avgjøres ved norsk lov. Brakt saken til retten, skal den avgjøres i ditt (kjøperens) jurisdiksjon, betyr det normalt i nærheten av der du bor.

Salg til forbrukere er gjenstand for omfattende regulering. Følgende lover har betydning for salg på internett og dermed for innholdet i salgsbetingelsene.

FORUKERKJØPS LOVEN , EHANDELLOVEN

KREDITTKJØPSLOVEN

MARKEDSFØRINGSLOVENOpp